zondag 15 april 2012

Kennismaking


Jawel, de eerste blog van Blijblij.com is een feit. Laten we beginnen met ons even voor te stellen!

Blijblij.com is eigenlijk een familiebedrijf, opgestart in september 2010 door mij, Rianne Hardeman. Zoals zovelen op zoek naar kleurrijke, comfortabele en verantwoorde kleding voor de kids, vond ik de prachtige Scandinavische merken. Ik was niet helemaal tevreden over het aanbod in Nederland op dat moment. Tegelijkertijd was ik op zoek naar werkzaamheden naast het verzorgen van de kinderen. Dus... dan zelf maar proberen!

Dit al snel met hulp van echtgenoot Harm, die in de avonduren de boekhouding tracht bij te houden, tussen zijn eigen werkzaamheden door advertenties regelt/onderhandelt en die mij dag en nacht van in- en verkoopadvies voorziet, ervaren als hij is als verkoper bij (eveneens familiebedrijf) H. Hardeman BV (www.hardeman.nl).

Samen hebben we drie prachtige, kleurrijke en lekker eigenwijze kinderen: zoon Ezra (2007) en dochters Amélie (2009) en Livia (2012).
Mijn doel is om deze kids van zo dichtbij mogelijk te zien opgroeien, wat inhoudt dat ik ze niet naar de kinderopvang wil brengen maar rond school- en peuterspeelzaaltijden lekker thuis heb en zelf voor ze zorg. Dit is soms best een uitdaging, helemaal omdat de webshop erg goed is gaan lopen en ik soms handen en ogen tekort kom om alle ballen in de lucht te houden. Zo komt het dat zowel Harm als enkele andere familieleden inmiddels bedreven zijn in het verzamelen en inpakken van de bestellingen en gelukkig kunnen komen helpen indien nodig. Bovendien hebben we kortgeleden verbouwd en is de kelder van onze boerderijwoning nu ingericht als o.a. kantoor/magazijn/speelruimte, dus de kinderen kunnen er spelen terwijl ik aan het werk ben.
De middagen probeer ik vrij te houden voor ze, zodat ik ze mijn volledige aandacht kan geven. Daardoor moet ik 's avonds vaak e.e.a. inhalen, maar dat heb ik er wel voor over, al is het wel eens sneu voor manlief. :-) Maar we redden ons zo prima samen en proberen er zowel op het web als thuis wat leuks van te maken!

Wat Blijblij.com betreft vinden we het belangrijk om een professionele, goed lopende website te hebben met een overzichtelijke zoekmachine. We blijven eraan werken om dit steeds beter te maken. Daarnaast willen we niet 100 verschillende merken aanbieden, maar een beperkt aantal, met per merk een aanzienlijke collectie, zodat klanten de mogelijkheid hebben om te kiezen en te combineren. Uiteraard is hier wel ruimte om te groeien naar meer merken, maar soms kiezen we er bewust voor om eerst van de merken die we al hebben wat meer in te kopen, dan om weer een nieuw merk toe te voegen.

De merken die we verkopen moeten kleurrijk zijn en comfortabel om te dragen. Biologische keurmerken zijn geen vereiste, maar wel een mooi pluspunt. Tijdens de productie van de door ons verkochte kleding moet wel rekening zijn gehouden met mens (zowel de producent als de ontvanger) en natuur. Zo heeft bijvoorbeeld de meeste kleding van de merken die wij verkopen het Oekotex Standard 100 keurmerk, wat garandeert dat de kleertjes vrij zijn van giftige stoffen.

Verder staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. We zullen niet gauw 'nee' antwoorden en doen er alles aan om het onze klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken!

Hoe de toekomst eruit gaat zien weet niemand. We hopen op nog meer succes met de webshop, want dat betekent meer kleur, meer leuke merken, meer blije mensen. Wij zullen er in elk geval ons best voor gaan doen en via deze blog hopen we je een beetje op de hoogte te kunnen houden van het wel en wee in de webshop en alles daar omheen!

P.s.: Je kunt ons tevens volgen via Facebook, Twitter, Pinterest en via gebruikersnaam 'Blijblijcom' op Instagram!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten