vrijdag 21 december 2012

Kerst giveaway!

De Sale is begonnen bij Blijblij.com dus het is een drukte van belang op de site en in ons magazijn, waar we dag en nacht aan het werk zijn om alle bestellingen op tijd de deur uit te doen! Tussendoor moeten er retouren worden verwerkt, weer nieuwe collecties worden besteld en er moet worden opgeruimd en geordend, anders wordt het hier al snel een enorme chaos!

Bij zo'n opruiming vinden we soms artikelen die niet meer online staan, die gewist zijn uit de database. Die gaan dan in een doos en wachten op een bestemming als cadeautje of als aanbieding op de volgende markt of garage sale.
Afgelopen week doken er drie meisjesjumpsuits in kleine maten en een set hydrofieldoeken op. Toen ik deze net weg wilde leggen, dacht ik: maar dat is een prachtig pakketje voor een pasgeboren baby (of eentje op komst)!



En omdat het kerst is, en we graag iemand blij maken, geven we dit pakketje weg! De waarde is zo'n Euro 90,-!

Inhoud:
1x Maxomorra jumpsuit groen met peren, maat 50/56
1x Pippi jumpsuit roze met appeltjes/vogeltjes, maat 62
1x Smafolk jumpsuit oranje met konijntjes, maat 68
1 pakket van 6 hydrofieldoeken: 3x wit met muisjes en 3x fuchsia/witte polkadot

Laat ons hieronder, in een reactie op deze blogpost weten waarom jij, of liever nog: iemand die je kent, dit pakketje verdient/goed kan gebruiken/nodig heeft. Als je dit bericht met zoveel mogelijk mensen wil delen via Twitter, Facebook of je eigen blog, zou dat super zijn!

Op 1e kerstdag, 25 december, kiezen we een winnaar!

Alvast hele fijne feestdagen gewenst!

p.s.:
Bij deze even een uitleg over hoe een reactie te plaatsen:.
Eerst rechtsbovenin inloggen met /aanmelden voor Google wachtwoord

Dan: onder het bericht waarop je een reactie wil plaatsen zie je staan ... opmerkingen  (.... is het aantal opmerkingen)
hier kun je op klikken.
je kunt nu onder de opmerkingen in het witte blok je eigen reactie schrijven, ben je daar mee klaar scrol dan naar beneden naar kies een identiteit.
Het makkelijkste is hier om te kiezen voor Naam/URL, bij naam vul je natuurlijk je naam in, bij URL hoef je niets in te vullen maar kun je eventueel je website adres invullen.
Klik op publiceren

18 opmerkingen:

  1. Ik ken een alleenstaande jonge mama, haar pasgeboren lieve dochtertje zou nog mooier zijn met deze fantastische set.
    Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor onze buikbaby! Omdat BlijBlij-fan en grote-zus-to-be er van overtuigd is dat ze een zusje krijgt;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Omdat de meisjesbib hier graag kleertjes zou aandoen nadat ze geboren is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn 10 dagen oud Hannahke zou er prachtig mee zijn, en omdat Nena Fret haar baby-to-be ook kleertjes nodig heeft, dan zou ik een deel aan haar cadeau doen :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Omdat wij een hele lieve papa en mama kennen die net ouders zijn geworden van hun eerste kindje, een prachtig meiske en die niet zoveel te besteden hebben...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben gastouder en pas op een lief klein meisje van net 4 maanden. Die zou ik de grotere kleertjes cadeau doen! Maatje 50/56 zou wachten op een toekomstig babietje in onze omgeving. De hydrofiel luiers kan ik dan zelf voor haar (en voor toekomstige gastkindjes) gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Voor mijn allerliefste tweelingzus die op knappen staat mijn ons nieuwste nichtje. En hoewel ze nog niet geboren is, is ze nu al de BFF van onze Olivia van drie maanden!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Omdat wij binnen een maandje ongeveer onze derde dochter verwachten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik wil dit prachtige pakket aan een vriendinnetje geven die vandaag enorm veel gezeur had met een buurman omdat haar zoontje om 6 uur wakker wordt (alsof ouders daar blij van worden, hij is net 1. Ze is in verwachting van de 2e en gaat enorm blij worden van deze mooie pakjes. Het oranje pakje zou ik bewaren voor als wij nog een meid krijgen want dat is te mooi om weg te geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mijn broer en zijn vrouw zijn al een tijd bezig geweest met zwanger worden. Toen ze na de IVF even een pauze hadden ingelast, toen gebeurde wat ze al jaren wilden: ze werd zwanger! Helaas met wat zorgen, maar als alles goed gaat, wordt over 2 1/2 week een heel mooi klein en gezond meisje geboren. En daar hebben we allemaal heel veel zin in, want na 3 jongens willen we wel eens een meisje. En wat is dan mooier om hun dit pakket te kunnen geven?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Omdat ik een kleine meid heb die helemaal blijblij wordt van mooie speciale kleertjes en daar wordt mama supet blijblij van!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jammer dat we geen account hebben om mee te dingen want ik had mijn vriendin er enorm graag mee verrast wanneer haar kindje in februari geboren wordt!

    Alvast een enorme fijne kerst gewenst!

    https://www.facebook.com/ellen.claesen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ellen,
      Je hebt ook geen account nodig hoor, deze reactie volstaat! :-)

      Verwijderen
  14. Lieve Rianne,

    Bedankt voor je reactie op mijn blog. De bolletjes heb ik bij Intratuin gekocht. Er zijn twee soorten. Dit is gezien licht de zachte variant.
    Lieve groet Martine.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Als jongensmama was ik zooooooo blij toen mijn nichtje Ruth werd geboren! Eindelijk een meisje om staartjes bij te maken, kousenbroekjes aan te trekken en jurkjes voor te naaien - en dan nog liefst in echte meisjeskleuren! :) Ik ben zo ongelooflijk blij meter te zijn van dit schatje en zou haar met plezier deze prachtige kleertjes schenken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nog geen winnaar bekend?? ik ben absoluut niet nieuwsgierig of ongeduldig hoor :D ...

    BeantwoordenVerwijderen