donderdag 25 oktober 2012

In de Blijblij-kelder

 
Er werd de afgelopen week weer hard gewerkt in de Blijblij-kelder! Onder ons huis is het magazijn en de werkruimte, met kinderspeelhoek en televisie. Drie zieke vogeltjes (ondanks hun ziek zijn nog aardig gebekt...) waren hier aan het spelen en tv kijken, terwijl gelukkig hulptroep Alice zo vriendelijk was om te helpen met het inpakken van alle bestellingen!
 
 

Heel fijn, want met drie zieke kinderen schoot het niet op! Alice (hierboven ik actie op een foto van eerder dit jaar) heeft voornamelijk slofjes in te pakken momenteel.
Vooral de corduroy slofjes van Melton lopen als een trein nu het steeds kouder wordt! We hebben maar liefst veertien verschillende kleuren, plus nog acht andere soorten slofjes, dus keus genoeg.


De zieke vogeltjes zijn inmiddels weer opgeknapt en uitgevlogen naar school en peuterspeelzaal (behalve het babyvogeltje uiteraard), dus het is weer wat rustiger in de Blijblij-kelder. Hard gewerkt wordt er echter nog steeds - nieuwe collecties die klaar liggen om online te gaan (Tutta, Pippi, CeLaVi) of elk moment binnen kunnen komen (Maxomorra, DUNS, Smafolk) zorgen dat er voorlopig genoeg te doen is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten